Brainfact, trainingen over brein, gedrag en leren

Gallerias only display when viewing a node by itself on the page. See README.txt for help.
Wazig in je hoofd, snel afgeleid of altijd een overvol hoofd met gedachtes, slecht slapen? Of beter presteren door het brein beter te kennen en controleren? www.brainfact.nl, biedt innovatieve trainingen, experimenten en spelvormen voor voorkomen van burnout, minder stress en betere prestaties in sport, werk en relaties. Brainfact heeft als psychologenpraktijk wetenschappelijke kennis van neuropsychologie en het EEG, van brein, leren en gedrag. Deze kennis is voor de praktijk vertaald naar trainingen op maat voor managers, professionals in zorg en onderwijs, ook voor teambuilding bij de start van een project. Er wordt een veelzijdigheid aan oefeningen uit de neurofeedback, de lichaamsgerichte en mindfullness therapie, de cognitieve theorieen en uit de sport gebruikt.

Clientervaringen

 U kunt hier persoonlijke ervaringen van clienten in het behandeltraject lezen. 

Joris, 10 jaar, NAH rechtsfrontaal: "we hebben ons kind weer terug en kunnen eindelijk aan de opvoeding beginnen"

Peter, behandeld vanwege een beginnende burnout: "ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik me eerst zo druk maakte om zulke onbelangrijke dingen"

Jelle, 10 jaar met diagnose ADD: "oh, is dat nou concentratie"

Steven, PDD en ADHD: "ik moet alleen maar stilzitten en kijken"

Breinkalender

De Brein-kalender ligt in de winkel van de bierbrouwerij

De Prael, waar mensen werken, die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

De brouwerswinkel is gevestigd in een 17e eeuws grachtenpand aan de Oudezijds Voorburgwal 30, op de Wallen. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Je vindt hier bier van Brouwerij de Prael én bier van andere kleine Amsterdamse brouwerijen.

                   

 

Nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brein, gedrag en neurofeedback in het algemeen en de toepassingen bij de behandeling van klachten.

Rechten, plichten en klachten

Brainfact is lid van het NIP, de beroepsvereniging van Psychologen en hanteert de beroepscode van het NIP.

Inhoud syndiceren